Resultater fra Moanstevnet i agility!

27.08.2023

Stevne: Moanstevnet / agility.       Dato: 26-27.september 2023

Hund: RLI AGHI AGI Eagermind Honour The Code - Alfa

Resultat lørdag: Feilfritt løp med 1.plass i agility klasse 1 - endelig opprykk til agility klasse 2.

Dette opprykket har vi kjempet lenge for. Alfa har gode ferdigheter innenfor agility, men lar seg lett forstyrre og er ofte ikke helt tilstede under stevner. Dette jobber vi selvfølgelig masse med og det har derfor vært en relativt lang reise i klasse 1 med henne. Hun blir gradvis tryggere og tryggere i stevne situasjoner og mer "på". Vi har reist en del rundt denne sesongen også for å nettopp få stevnetrening. Så endelig fikk vi betalt for all treningen og vi tok det siste nappet vi trengte for å rykke opp til agility klasse 2.

Resultat søndag: Feilfritt løp med 1.plass i hopp klasse 2

Alfa gikk nok en gang et strålende løp og vi kom feilfritt i mål og ble vinneren av klassen. Det var god flyt i løpet og det var en strålende avslutning på stevnet for vår del. Det har vært mange løp med 5 feil denne sommeren så det var godt å endelig få til et feilfritt løp også i hopp klasse 2.